Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

Jaa omia vinkkejäsi jätteen vähentämiseen

Karjalanpaisti on hyvä ja helppo ruokalaji valmistaa.

Ja sitä kannattaakin tehdä kerralla iso annos, sillä ruokalaji paranee vain uudelleen lämmittäessä. Jos karjalanpaistia ei jaksa syödä kokonaan, niin loppu kannattaa jatkojalostaa aivan uudeksi ruokalajiksi.

Maukas lihakeitto syntyy karjalanpaistin lopusta lisäämällä hieman vettä nesteeksi ja kuorittuja perunanpaloja sattumiksi. Maku kannattaa tarkistaa ja lisätä tarvittaessa vaikkapa puolikas lihaliemikuutiota. Ruoka on valmis, kun perunat ovat kypsiä.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn